RH Bayren hotel & spa Gandia

RH Bayren Hotel & Spa ligt aan het strand Playa de Gandia en biedt uitzicht op de Middellandse Zee. Het beschikt over 2 zwembaden, waaronder een zwembad in lagunestijl, een spa en gratis WiFi.


De ruime, lichte kamers van Bayren hebben een eigen terras en een mooie, moderne inrichting. De meeste kamers kijken frontaal of zijdelings uit op zee. Ze beschikken ook over een flatscreen-tv, een minibar en een kluisje.

Restaurant Mare Nostrum serveert Valenciaanse en internationale buffetgerechten. Het restaurant heeft een terras met uitzicht over zee. U kunt na uw maaltijd van een drankje genieten in de chillout-bar aan het strand.

De spa biedt een binnenzwembad, drijftanks, een Schotse douche en stoombaden. Het beschikt tevens over een sauna en een behandelkamer. Buiten het hotel bevindt zich een 2e zwembad, een hot tub en waterbedden met uitzicht op zee.

RH Bayren Hotel & Spa biedt een dagelijks amusementsprogramma en een kinderclub, die in de zomermaanden geopend is. 

Volgens onafhankelijke beoordelingen van gasten is dit hun favoriete buurt van Gandía.

Deze accommodatie heeft ook een van de best beoordeelde locaties in Gandía! Gasten geven het een hogere score dan aan andere accommodaties in de buurt.

Stellen kunnen met name de locatie waarderen — ze gaven een score van 9,6voor een reis voor twee.

Deze accommodatie scoort ook het beste op prijs/kwaliteitverhouding in Gandía! Gasten krijgen meer voor hun geld ten opzichte van andere accommodaties in deze stad.Graag meer weten over onze spetterende sport vakanties?

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x